Sisältöjulkaisija

angle-left Kaukoliikenteen linja-autopysäkit Asemankaarelle maanantaina 16.9.

Kaukoliikenteen linja-autopysäkit Asemankaarelle maanantaina 16.9.

Joensuun asemanseudulla otetaan käyttöön uusi joukkoliikennekatu, Asemankaari, maanantaina 16.9. Kahdeksan kaukoliikenteen linja-autopysäkkiä siirtyy Asemankaarelle nykyiseltä paikaltaan niin sanotun vanhan linja-autoaseman pihasta. Kaukoliikenteen linja-autopysäkit jäävät Asemankaarelle. Lähiliikenteen linja-autopysäkit ovat Itärannassa. Joensuun Asemankaaren kaaren pysäkkikartta 16.9. alkaen.

Asemankaari on tarkoitettu vain linja-autoliikenteelle. Nykyinen pysäköinti- ja saattoliikennealue säilyy ennallaan ja alueelle ajetaan Itärannasta Kimmelin kohdalla olevasta liittymästä.

Jalankulkijat pääsevät asemalaiturille tai kaukoliikenteen linja-autopysäkeille Siltakadun kiertoliittymän tai Kimmelin kohdalla olevan liittymän kautta. Polkupyörien pysäköintiin on varattu tilaa rautatieaseman edustalta sekä Itärannan ja saattoliikennealueen väliltä.

Tilapäisten liikennejärjestelyjen muutostyöt ovat jo käynnissä. Kadunrakennustyöt jatkuvat alueella lokakuun loppuun saakka. Vanhan linja-autoaseman paikalle rakennetaan pysäköintitaloa ja alue on työmaa-aluetta.

JAA SIVU

JAA SIVU:

Uutiset

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija