Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun ja Kuopion välille uusia bussivuoroja ja parempia matkaketjuja

Joensuun ja Kuopion välille uusia bussivuoroja ja parempia matkaketjuja

Pohjois-Savon ELY- keskus lisää Joensuun ja Kuopion välille yhden bussivuoroparin 1.11.2021 alkaen. Vuoroilla parannetaan Kuopion ja Joensuun välisiä yhteyksiä sekä liityntäyhteyksiä Kuopiosta ja Joensuusta.

Vuorot liikennöidään arkisin maanantaista perjantaihin aikataululla 9:15 Joensuu-11:40 Kuopio ja 17:20 Kuopio-19:40 Joensuu.  Vuoro M-P Joensuu 9:15-11:40 Kuopio luo jatkoyhteyden Kuopioon eri tiesuunnista Joensuuhun klo 9:ksi saapuvilta vuoroilta sekä edelleen Kuopiosta mm. OnniBussin 12:00 Kuopio-Turku vuoroon.

Kuopiosta klo 17:20 lähtevällä vuorolla saadaan jatkoyhteys Joensuuhun Pohjanmaalta Oulusta ja Ylivieskasta Kuopioon klo 16:42 tulevalta junalta ja OnniBussin Turusta Kuopioon klo 17:00 tulevalta vuorolta.

Vuoroja liikennöi Savonlinja Oy. Pysäkkikohtaiset aikataulut löytyvät matkahuollon aikataulupalvelusta matkahuolto.fi.

Matkaliput

Joensuun ja Outokummun välillä vuoroissa ovat käytössä Joensuun JOJO Waltti-liput ja Kuopion puolella Kuopiosta Riistavedelle saakka Kuopion Waltti-liput.  Koko yhteysvälin matkustamiseen ovat käytössä Matkahuollon lipputuotteet.

Tuusniemi-Kuopio -yhteysvälille on tarjolla Joukkis-lippu, joka on 30 matkaa sisältävä 30 päivää tai 90 päivää voimassa oleva sarjalippu. Lipun hinta määräytyy voimassaoloajan mukaan: 30 päivän lippu maksaa 155 € ja 90 päivän lippu 200 €. Joukkis-lippu kelpaa kaikkiin Tuusniemen ja Kuopion välillä kulkeviin Savonlinja Oy:n vuoroihin. 

Joukkis-liput ostetaan matkahuollon lippukaupasta kauppa.matkahuolto.fi. Aikataulut Joukkis-liput kelpuuttavista vuoroista löytyvät Pohjois-Savon ELY-keskuksen sivustolta ely-keskus.fi/web/joukkis.

 

Terveysturvallisuus busseissa

Valtakunnallisen linjauksen mukaisesti kasvomaskien käyttö joukkoliikenteessä on edelleen suositeltavaa. Maskia käyttämällä jokainen voi huolehtia omasta ja muiden matkustajien turvallisuudesta.  Busseissa kuljettajat käyttävät kasvomaskia ja matkustajille on tarjolla käsidesiä. Busseja myös siivotaan tehostetusti.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija