Asset Publisher

angle-left Muutoksia Waltti lippu- ja maksujärjestelmän kausilipuissa 

Muutoksia Waltti lippu- ja maksujärjestelmän kausilipuissa 

Kausiliput saatavana Waltti Mobiilissa 

Waltti Mobiili -sovelluksesta voi nyt ostaa myös aikuisen, lapsen, nuoren ja opiskelijan 30 vrk:n kausilippuja. Lipun ostamiseksi puhelimeen tulee ladata maksuton Waltti Mobiili -sovellus sekä rekisteröityä Waltti Mobiilin asiakkaaksi. 

Opiskelijakausilipun ostaminen edellyttää opiskelijaksi tunnistautumisen Opintopolku-palvelun kautta. Kelan koulumatkatukilippu tai peruskoululaisen koulumatkalippu eivät ole saatavana Waltti Mobiilissa.

Mobiilikausilippu on samanhintainen kuin vastaava matkakortille ladattava kausilippu. Mobiilikausilipun ostamisesta ei veloiteta sovelluksessa palvelumaksua. 

Mobiililippu leimataan bussiin noustaessa kortinlukijalaitteessa/ajoneuvolaitteella. Jos lipun lukeminen puhelimesta ei onnistu, kuljettaja tarkistaa lipun voimassaoloajan puhelimen näytöltä ja kirjaa tapahtuman ajoneuvolaitteelle. 

Lisätietoja Waltti Mobiilikausilipun käyttöönotosta ja opiskelijaksi tunnistautumisesta löytyy Waltti Mobiilin sivulta. 

 

Kausituotteen ostaminen haltijakohtaiselle Waltti-kortille ei ole enää mahdollista 

Waltti-kortin voi ostaa joko henkilö- tai haltijakohtaiseksi. Henkilökohtaista korttia voi käyttää ainoastaan kortin omistaja. Haltijakohtaiselle kortille asetetaan vain ikäryhmä ja kortilla olevalla arvolla voi maksaa useammankin samaan ikäryhmään kuuluvan matkustajan matkan. Haltijakohtainen matkakortti vastaa aina käteisen rahan hallussapitoa ja käyttöä eli kadotettua korttia ei voi sulkea eikä siinä olevia lippuja voi siirtää toiselle kortille. 

Elokuussa on Waltti-järjestelmään toteutettu muutos, jonka johdosta haltijakohtaiselle Waltti-matkakortille ei enää voi ladata kausilipputuotteita. Haltijakohtaiselle kortille voi siis jatkossa ladata ainoastaan arvoa.  

Haltijakohtaisen Waltti-matkakortin voi vaihtaa henkilökohtaiseen Waltti-matkakorttiin Carelicum Palveluissa ilman palvelumaksua, mikäli tarvitsee kausilipun käyttöönsä. Kausilipputuotteen voi nyt myös vaihtoehtoisesti hankkia Waltti Mobiiliin. 

Lisätietoja joukkoliikenteestä löytyy nettisivuilta: jojo.joensuu.fi.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Asset Publisher

Asset Publisher