Asset Publisher

angle-left Reittiopas uudistui 7.6.2021

Reittiopas uudistui 7.6.2021

Reittioppaan toiminnot ovat entisellään, mutta palveluun on tehty saavutettavuutta parantavia muutoksia. Saavutettavuudella tarkoitetaan digitaalisen ympäristön esteettömyyttä, jonka tarkoituksena on helpottaa esimerkiksi näkövammaisten henkilöiden palvelun käyttöä.

Reittihaku näyttää jatkossa matkan vaiheet aiempaa selkeämmin. Näin sopivimman joukkoliikenteen reitin valinta olisi sinulle helpompaa. Voit myös matkan keston ja säätiedon perusteella päättää, onko pyöräily tai kävely sinulle sopivin vaihtoehto.

Reittioppaaseen on mahdollista tallentaa usein käyttämäsi linjat ja pysäkit. Näet jo palvelun etusivulta, jos tallentamiisi linjoihin tai pysäkkeihin kohdistuu ennalta tiedossa olevia, liikennöintiin vaikuttavia poikkeuksia. Äkillisiä palvelun häiriöitä koskevia tietoja (esim. ajamisen estävä kalustovika) ei toistaiseksi ole vielä mahdollista saada näkymään reittioppaalla.

Kun haluat tarkastella tietyn linjan reittiä, aikatauluja tai ajoneuvoja kartalla, näet ne helposti uudella hakutoiminnolla. Samalla haulla voit etsiä myös haluamiesi pysäkkien aikataulut.

Päivitetty reittiopas löytyy tästä. Palveluun pääsee myös tuttuun tapaan jatkossa Joensuun seudun joukkoliikenteen sivustolta tai Waltti Mobiilisovelluksesta.

Reittioppaasta näet myös liikenteessä olevat Waltti-bussit. Ne löytyvät lisäämällä reittioppaan kartan valikosta näkyviin Liikennevälineet.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Asset Publisher

Asset Publisher