Asset Publisher

angle-left Opiskelijakampanja uusille korkeakouluopiskelijoille - voittajat arvottu

Opiskelijakampanja uusille korkeakouluopiskelijoille - voittajat arvottu

Kilpailuun osallistui määräaikaan mennessä 185 korkeakouluopiskelijaa. Arvonta on suoritettu ja 100 opiskelijalle lähetetään sähköpostitse kertakäyttöinen alennuskoodi, jonka voi käyttä Waltti-kaupassa ladatessaan 30 vuorokauden opiskelijakausilippua Waltti-kortilleen.

Kiitos osallistumisesta!

*******************************************************************************************************************

Uusi opiskelija, tervetuloa Joensuuhun! Syksyn ja opiskelujen alkamisen kunniaksi Joensuun seudun joukkoliikenne eli JOJO arpoo sadalle opintonsa aloittavalle ilmaisen 30 päivän kausilipun.

Kilpailuun voivat osallistua Karelia ammattikorkeakoulussa tai Itä-Suomen yliopistossa päätoimisesti opiskelevat, uudet opiskelijat. Palkinnon arvo riippuu matkustettavien vyöhykkeiden lukumäärästä.

Kilpailuaika on 5.9. – 30.9.2023

Kilpailun ehdot

  • Kilpailuun osallistutaan täyttämällä tiedot osallistumislomakkeelle netissä: Waltti-arvonta
  • Opiskelet pääsääntöisesti Itä-Suomen yliopistossa tai Karelia-ammattikorkeakoulussa. Päätoiminen opiskelu kestää vähintään 8 kk. Opiskelija voi olla ulkomaalainen vaihto- tai tutkinto-opiskelija
  • Kilpailuun voit osallistua vain kerran

Voittajille lähetetään lokakuussa sähköpostilla kertakäyttöinen etukoodi, joka on voimassa Waltti-kaupassa 30.11.2023 saakka. Etua ei voi vaihtaa rahaksi eikä luovuttaa eteenpäin.

Kilpailun järjestävät Joensuun seudun joukkoliikenne ja Joensuun kaupunki.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Asset Publisher

Asset Publisher