Публикатор

angle-left JOJO-lippujen latauspiste Asemaparkin odotustilaan

JOJO-lippujen latauspiste Asemaparkin odotustilaan

JOJO-latauspiste (JOJO-maatti) on siirretty Carelicum Palveluista Asemaparkin odotustilaan.

JOJO-latauspisteellä voi ostaa kerta- ja vuorokausilippuja sekä arvon ja kauden lisälatauksia JOJO Waltti-kortille. Latauspisteellä tehdyistä ostoista ei veloiteta myyntipalkkiota.

Kerta- ja vuorokausilippuja voi ostaa aikuiselle ja lapselle. Ostohetkellä valitaan, mille matkustusvyöhykkeille lippu ostetaan. Kerta- ja vuorokausilippujen voimassaoloaika alkaa ostohetkestä ja se tulostuu lippuun. Yhden vyöhykkeen kertalippu on voimassa yhden tunnin ja kahden tai kolmen vyöhykkeen lippu kaksi tuntia. Vuorokausiliput ovat voimassa ostohetkestä alkaen 24 tuntia.

Latauspisteessä voi ladata Waltti-kortille kausi- ja arvolippuja. Kausi ja arvo latautuvat kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä. Ostosta saa kuitin.

Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käteismaksu ei ole mahdollinen.

Latauspisteessä ei voi ladata ELY-keskuksen Waltti-kortteja eikä myöskään KELA:n koulumatkatukilippuja. Hilja-kertalippuja ei myydä latauspisteissä.

Joensuun keskustassa on käytössä kaksi muutakin latauspistettä. Ne sijaitsevat Iso Myyn kauppakäytävällä ja Joensuun pääkirjastolla. Näillä kahdella automaatilla tehtiin vuonna 2020 yhteensä noin 1400 latausta.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Публикатор

Публикатор