Публикатор

angle-left Mahdollisia altistumisia koronavirukselle JOJO-linjoilla 12.-19.4.2021

Mahdollisia altistumisia koronavirukselle JOJO-linjoilla 12.-19.4.2021

Siun soten tietoon on tullut mahdollisia altistimisia koronavirukselle JOJO-linjoilla ma 12.4. - ma 19.4. Tarkemmat tiedot mahdollisista bussivuoroista, päivämääristä ja kellonajoista löytyvät Siun soten sivuilta koronavuruksen altiustumispaikat.

Siun soten mukaan kyseessä on ollut pienen riskin altistuminen COVID-19 tartunnalle. Siun soten oireseurantaohjeen löydät täältä: Oireseurantaohje COVID-19 tartunnalle altistuneille.

Muistutamme matkustajia siitä, että Joensuun seudun joukkoliikenteessä on voimassa vahva suositus käyttää kasvomaskia.

Kasvomaskien käyttö on yksi varotoimi koronaviruksen leviämistä vastaan. Muut turvallisen matkustuksen ohjeet ovat edelleen yhtä tärkeitä kuin ennenkin: älä matkusta sairaana, pidä etäisyyttä muihin matkustajiin mahdollisuuksien mukaan, muista pestä kädet ja jos on tarpeen yskiä tai aivastaa, tee se hihaan tai nenäliinaan. Lataa itsellesi Koronavilkku-sovellus. Vältä myös ruuhka-aikana matkustamista, jos mahdollista. Joukkoliikenteessä on eniten matkustajia maanantaista perjantaihin klo 7–9 ja klo 13–17.

Suosittelemme myös välttämään ylimääräistä käteisen käyttöä. Käytä matkustaessasi mobiililippua tai Waltti-korttia. Waltti-kortin voi ladata etukäteen nettipalvelussa osoitteessa: kauppa.waltti.fi tai JOJO-matkakortin latauspisteillä Iso Myyssä, Joensuun pääkirjastolla ja Asemanseudun odotustilassa.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Публикатор

Публикатор