Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-matkakortin latauspisteet Isoon Myyhyn ja pääkirjastoon

JOJO-matkakortin latauspisteet Isoon Myyhyn ja pääkirjastoon

Torstaina 11.4.2019 otetaan käyttöön kaksi JOJO-latauspistettä Joensuun keskustassa. Latauspisteet ovat automaatteja, joissa asiakas voi itse ladata Waltti-kortteja ja ostaa kertalippuja. Latauspisteellä tehdyistä ostoista ei veloiteta myyntipalkkiota. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Käteismaksu ei ole mahdollinen.

Latauspisteissä voi ladata kautta ja arvoa Joensuun seudun joukkoliikenteen Waltti-kortille. 30 päivän kauden voi ostaa aikuiselle, lapselle, nuorelle ja opiskelijalle. Kautta ostettaessa pitää tehdä myös vyöhykevalinta. Kausi ja arvo latautuvat kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä. Ostosta saa kuitin.

Kertalippuja voi ostaa aikuiselle ja lapselle. Lippua ostaessa valitaan myös vyöhykkeet, joilla lippua käytetään. Kertalippu tulostuu paperilippuna. Kertaliput ovat voimassa ostohetkestä alkaen. Yhden vyöhykkeen lippu on voimassa yhden tunnin ja 2-3 vyöhykkeen lippu kaksi tuntia.

Toinen latauspisteistä on sijoitettu Iso Myyn kauppakäytävälle Niskakadun puoleisen liukuportaan alle ja toinen pääkirjaston ala-aulaan toisen kerroksen portaan tyvelle. Iso Myy on auki arkisin klo 9-19, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 12-16. Pääkirjasto on samoin auki joka päivä, arkisin klo 9-20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16. Juhlapäivinä aukioloajat ovat molemmissa poikkeavia.

Latauspisteissä ei voi toistaiseksi ladata ELY:n Waltti-kortteja eikä myöskään KELA-tuettuja koulumatkalippuja. Hilja-lippuja ei myydä latauspisteissä.

Jos latauspisteet osoittautuvat suosituiksi, niitä voidaan hankkia lisää.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija