Sisältöjulkaisija

angle-left Joukkoliikenteen Waltti lippu- ja maksujärjestelmän uudistaminen on käynnistynyt - havaittuja ongelmia korjattu

Joukkoliikenteen Waltti lippu- ja maksujärjestelmän uudistaminen on käynnistynyt - havaittuja ongelmia korjattu

Waltti lippu- ja maksujärjestelmän siirtyminen vaihettain tunnistepohjaiseen järjestelmään on alkanut kausilippujen osalta 14.6. Ensimmäisenä on muutos tehty Carelicumin palvelupisteessä, jossa uudet liput tehdään automaattisesti tunnistepohjaiseen järjestelmään. Jatkossa kausilipputuotteiden päivityksiä tunnistepohjaisiksi tehdään myös järjestelmän taustassa pienissä erissä. Muutos tapahtuu siis taustalla, eikä aiheuta toimenpiteitä matkustajalle.

Alkuvaiheessa esille tulleet toimimattomuudet on saatu korjattua paikallisliikenteen sekä Joensuu-Hammaslahti/Liperi -liikenteiden osalta.

Kontiolahden suunnan osalta (linjat 202-204T) ajoneuvolaitteiden järjestelmien päivitettiin perjantaina 18.6. Tunnistepohjaiset, uudet Waltti-kortit toimivat nyt ajoneuvolaitteilla. Sen sijaan verkkokaupasta ostetut tuotteet eivät vielä aktivoidu kortille bussissa, mutta kyytiin pääsee verkkokaupan kuittia näyttämällä. Korjaustoimenpiteet jatkuvat verkkokaupasta ostetettujen tuotteiden aktivoitumisen osalta. Kontiolahden suunnan bussit eivät myöskään näy reittioppaassa.

Valitamme asiakkaille aiheutunutta haittaa.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija