Asset Publisher

angle-left Työmatkaetuus Joensuun seudun joukkoliikenteessä

Työmatkaetuus Joensuun seudun joukkoliikenteessä

Työnantaja voi tukea kodin ja työpaikan välistä kulkemista työmatkaedulla. Etuus on käytettävissä myös Joensuun seudun joukkoliikenteessä. Palkan päälle tarjottuna työmatkaedusta ei aiheudu palkan sivukuluja työnantajalle ja yritys voi vähentää lippujen hankintakulut verotuksessa. Kyseessä on luontoisetu, jota voi tarjota myös rajatulle osalle henkilöstöä.

Työsuhdematkalippu on henkilökohtainen ja sitä voi käyttää sekä työ- että vapaa-ajan matkoihin. Työmatkaetu on työntekijälle verovapaata 3400 euroon saakka vuodessa.

Työnantaja voi hankkia työntekijöiden käyttöön sähköisiä työsuhdematkalippuja, jotka käyvät maksuksi myös Joensuun seudun joukkoliikenteen (JOJO) matkoihin.

Joensuun seudun joukkoliikenne selvittää alueen yrityksiltä työmatkaetuuden käyttöön liittyviä kysymyksiä. Vastausten avulla kehitetään mahdollisuuksien mukaan JOJO-liikenteen aikatauluja ja reittejä palvelemaan paremmin työmatkaliikennettä.

Linkki kyselyyn: https://link.webropol.com/s/tyosuhde-etuus-2023. Kysely on avoinna 15.5.2023 saakka. Kyselyyn vastanneiden yritysten kesken arvotaan kolmen vuorokauden Waltti-lippuja joukkoliikenteen kokeilukäyttöön.

Lisätietoa joukkoliikenteen työsuhdematkaedusta: Työmatkaetu Joensuun seudun joukkoliikenteen busseihin - jojo.joensuu.fi

 

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Asset Publisher

Asset Publisher