Työsuhde-etuus

Joukkoliikenteen bussi on kaupungin suurin työsuhdeauto

Joukkoliikenteen bussi on kaupungin suurin työsuhdeauto!

Tiesitikö, että yritys voi hankkia työntekijöittensä käyttöön sähköisiä työsuhdematkalippuja, jotka käyvät maksuksi myös Joensuun seudun joukkoliikenteen (JOJO) matkoihin! Työmatkaetu on työntekijälle verovapaa 3 400 euroon saakka vuodessa!

Miten näitä saa -nappi

Työntantaja: tarjoa työsuhdelippua henkilöstöllesi

Työnantaja: tarjoa työsuhdelippua henkilöstöllesi

Työsuhdelippu on verotuettu työmatkaetu, jota voi tarjota joko työntekijän palkan päälle tai osana nykyistä rahapalkkaa.

Työnantajan tarjoama työsuhdematkalippu on rahanarvoinen rekrytointivaltti ja näkyvä viesti organisaation vastuullisuudesta. Lisäksi se saattaa tuoda säästöjä esimerkiksi pysäköintipaikkatarpeen vähentyessä.

  • Etu on työntekijälle täysin verovapaa 3 400 euroon saakka per vuosi.
  • Työmatkaetua ei tarvitse tarjota koko henkilöstölle, ja se on mahdollista tarjota myös henkilölle, jolla on vapaa autoetu.
  • Palkan päälle tarjottuna työnantajalle ei tule maksettavaksi palkan sivukuluja, ja kulut on vähennettävissä verotuksessa.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta JOJO:n reitteihin

Mitkä syyt estävät mielestäsi joukkoliikenteen käyttämistä työmatkoihin teidän yrityksessänne? Teemme kyselytutkimusta, jonka avulla kehitämme JOJO:n aikatauluja ja reittejä työmatkaliikennettä paremmin palvelevaksi.

Käy vastaamassa, voit vaikuttaa! Aikaa menee vain muutama minuutti, ja kaikkien kyselyyn vastanneiden yritysten kesken arvotaan 10 yritykselle käyttöön 10 kpl 3 vuorokauden Waltti-lippuja joukkoliikenteen kokeilumatkoja varten. 

Osallistu kyselytutkimukseen -painike

Miten näitä saa

Miten näitä saa?

Työmatkaedun saa useisiin henkilöstöetuja tarjoaviin sovelluksiin. Joensuun seudun joukkoliikenteen lippuja voi maksaa seuraavilla sovelluksilla:

Myyntipisteet R-kioskit Koskikatu 5 ja Jukolanportti.

Lue lisää työsuhdematkalipusta verottajan sivuilta: Luontoisedut verotuksessa