Sisältöjulkaisija

angle-left MobilePay lanseeraa uuden sovelluksen 23.1. – tämä on hyvä ottaa huomioon, jos olet aikeissa maksaa matkalipun MobilePaylla tiistaiaamuna

MobilePay lanseeraa uuden sovelluksen 23.1. – tämä on hyvä ottaa huomioon, jos olet aikeissa maksaa matkalipun MobilePaylla tiistaiaamuna

MobilePay julkaisee uuden sovellusversion tiistaiaamuna 23.1., jolloin uusi sovellus korvaa vanhan MobilePay -sovelluksen. Uuden sovelluksen käyttöönotto on helppoa ja sovellus latautuu puhelimeen asetuksista riippuen joko automaattisesti tai päivittämällä sen oman puhelimen sovelluskaupasta.

Uuteen sovellukseen kannattaa kertaalleen kirjautua sisään ennen kuin uutta sovellusta aikoo käyttää maksamiseen. Tämä on hyvä pitää mielessä, jos sovellusta aikoo käyttää maksamiseen kiiretilanteessa esimerkiksi joukkoliikennevälineissä.

 

Uuteen sovellukseen sisäänkirjautuaksesi tarvitset tunnuslukusi

• Uusi versio korvaa nykyisen ja sisäänkirjautuminen tapahtuu samasta sovelluskuvakkeesta kuin tähänkin asti.

• Jos olet unohtanut tunnuslukusi, pääset ottamaan uuden tunnusluvun käyttöön myös pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

• Uusi MobilePay päivittyy suurimalle osalle asiakkaista automaattisesti taustalla.

• Maksamiseen käytettävät kortti- ja tilitiedot siirtyvät uuteen versioon automaattisesti.

• Jos puhelimen automaattiset päivitykset eivät ole päällä, sovelluksen pääsee päivittämään oman puhelimen sovelluskaupasta.

 

Muutoksen myötä käyttäjätilit säilyvät ennallaan. Käyttäjän omat tiedot sekä kortti- ja tilitiedot siirretään uuteen sovellukseen automaattisesti. Uuteen sovellukseen ensimmäistä kertaa kirjautuessa käytetään henkilökohtaista tunnuslukua. Jos oma koodi on unohtunut, tunnistautumisen voi tehdä myös pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos sovelluksessa haluaa käyttää edellisen version profiilikuvaa, tulee se asettaa uudelleen. Voit lukea lisää MobilePayn kotisivuilta täältä.

 

Uuden sovelluksen turvallisuutta on lisätty entisestään

Turvallisuutta on lisätty muun muassa siten, että jokainen käyttäjä on sovelluksessa virallisella koko nimellään, mukaan lukien mahdolliset toiset nimet. Lempinimen, nimimerkin tai keksityn nimen käyttäminen ei ole sovelluksessa enää mahdollista. Käyttäjän koko nimi tulee uuteen sovellukseen automaattisesti, eikä sitä pääse itse muuttamaan. Tämä tekee maksamisesta entistä läpinäkyvämpää ja turvallisempaa. Turvallisuuden vahvistamisen lisäksi MobilePay tuo sovellukseen myös muita parannuksia sekä kokonaan uusia ominaisuuksia tarjotakseen käyttäjilleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Samalle se haluaa luoda alustan, joka on suunniteltu myös mahdollisia tulevia tarpeita silmällä pitäen. Sekä uusista ominaisuuksista että uuden sovelluksen käytöstä konkreettisemmin kerrotaan tarkemmin tulevan lanseerauksen yhteydessä.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija