Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-liikenteessä aikataulumuutoksia 1.1.2024 alkaen ja lähimaksun käyttö laajenee

JOJO-liikenteessä aikataulumuutoksia 1.1.2024 alkaen ja lähimaksun käyttö laajenee

Maanantaina 1.1.2024 toteutetaan linjalla 3 Mehtimäki-keskusta-Niinivaara-Petäikkölä-Vehkalahti-Penttilä-keskusta-Raatekangas muutaman minuutin aikataulumuutokset seuraavasti:

* lähdöt kirjastolta Petäikkölään siirtyvät 5 minuuttia myöhemmäksi eli xx.00 > xx.05,

* lähdöt keskustasta Petäikkölään siirtyvät 2 minuuttia myöhemmäksi eli xx.05 > xx.07,

* lähdöt keskustasta kirjastolle aikaistuvat 2 minuuttia xx.55 > xx.53

Maanantaina 8.1.2024 otetaan käyttöön uudet vuorot koulupäivisin linjalla 7 Hukanhaudalta keskustaan klo 7.00 ja linjalla 4 klo 7.15 keskustasta Onttolaan.

 

JOJO-liikenteessä lähimaksu käytössä myös Joensuu-Kontiolahti -liikenteessä

Joensuun seudun joukkoliikenteessä otettiin joulukuun alkupuolella käyttöön lähimaksu vyöhykkeillä A ja B paikallisliikenteessä ja Joensuu-Hammaslahti/Liperi linjoilla 101-104.

Käyttöönotto on edennyt siten, että nyt myös Joensuu-Kontiolahti -liikenteessä linjoilla 201,202 ja 204 on lähimaksu käytettävissä.

Lähimaksulla maksetusta matkasta ei saa kuittia, joten vaihtaminen lähimaksulla ei toimi Noutopoika-autoihin eikä ELY-keskuksen Waltti-vuoroille, jos on maksanut matkansa edellä mainituilla JOJO-linjoilla.

Lähimaksun käyttöönoton jälkeen Waltti-tuotteiden lataamisen maksaminen pankkikortilla näissä busseissa ei enää ole mahdollista, koska lähimaksamista varten tarvitaan uudenlaiset kortinlukijalaitteet. Käteisellä voi edelleen maksaa Waltti-tuotteiden latauksen busseissa.

Lähimaksun käyttöä suositellaan erityisesti käteismaksajille sekä satunnaisille bussin käyttäjille. Lähimaksun lisäksi matkan voi edelleen maksaa myös Waltti-matkakortilla, mobiilisovelluksella tai käteisellä rahalla.

Lähimaksulla matka maksaa aina aikuisen arvolippumatkan verran. Lähimaksun yhteydessä on käytössä matkakohtainen ja päivittäinen maksukatto.

Lue lisää lähimaksusta JOJOn sivuilla.

JAA SIVU

JAA SIVU:
 

Linkki - Kaikki Ajankohtaiset

Sisältöjulkaisija

Sisältöjulkaisija